Emniyet Müdürü Gürkan: "terör Örgütü Yanlıları Taş Attırdıkları Çocukları Uyuşturucu Ticaretinde Kullanıyor"

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Zeki Gürkan, terör örgütü yanlılarının, eylem adı altında taş attırdıkları çocukları...

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Zeki Gürkan, terör örgütü yanlılarının, eylem adı altında taş attırdıkları çocukları gayri meşru işlerde ve özellikle uyuşturucu ticaretinde kullandıklarını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Mehmet Zeki Gürkan, çalışmalara biraz hızlı başladığını belirterek, Adana’da bazı konuları tahmininin üstünde bulduğunu söyledi. Gürkan, "Terör örgütü yanlıları, eylem adı altında bir yandan çocuklara taş attırırken bir yandan da gayri meşru işlerde, özellikle uyuşturucu ticaretinde kullanmışlar. Adana’da ortalama günlük 20 kilo uyuşturucu madde yakalıyoruz. Bu sadece bir örnek ve bu bir mücadele. Bu mücadele sadece emniyet tedbiriyle olmaz. Bu mücadeleleri toplumun tüm kesimleriyle, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yapmalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatları olarak, Adana için geliştirilecek her türlü sosyal sorumluluk projesinde yer almak istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: