Emniyet Müdürü Karakuş, “155’i Kardeşinizi Evladınız Arar Gibi Arayın”

Vatandaşlardan mahallelerindeki olumsuzlukları polise bildirmeleri isteyen Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, “155’i...

Vatandaşlardan mahallelerindeki olumsuzlukları polise bildirmeleri isteyen Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, “155’i kardeşinizi, evladınızı arar gibi arayın. Sizi hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğimize söz veriyoruz.” dedi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, Dere Mahallesi Muhtarlığı’nda düzenlenen huzur toplantısı mahalleliyle bir araya geldi.

Lüleburgaz’da mahalle sorunlarını tespit etmek için düzenlenen toplantıda konuşan Karakuş, “Teşkilatımız gittikçe büyüyor. Ben 2004 yılında Lüleburgaz’da görev yaptığımda 100 polis memurumuz ve 1 eski aracımız vardı. Şimdi personelimiz de araçlarımız da git gide artıyor. Bu yıl da 6 kişi arttık. Sayımız arttıkça ekibimiz de artacak. Aralık ayında da personelimiz gelecek.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Karakuş, Lüleburgaz’ın büyük bir şehir olduğunu bu yüzden halkın daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti. Vatandaşın gördüğü aksaklıkları ve sorunları vakit kaybetmeden 155’e bildirmesi gerektiğini dile getiren Karakuş, “155’i kardeşinizi, evladınızı arar gibi arayın. Sizi hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğimize söz veriyoruz. Sorunlarımızı el birliği ile çözeceğiz” dedi.

Karakuş toplantıda güvenlik kameralarına büyük önem verdiğini söyleyerek, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın 25 ayrı kavşağa 100 kamera taktıracağını dile getirdi.

Görevini 10 ekip ve 250 personel ile yeni gelecek müdüre teslim etmek istediğini sözlerine ekleyen Karakuş, “Emniyet mensuplarımız canla başla, cefakarca çalışıyor. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Görevimizi aşkla yapıyoruz” dedi.

Dere Mahallesi Muhtarlığı’nda düzenlenen toplantıya Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş’un yanı sıra, emniyet amir ve komiserleri, Lüleburgaz Dere Mahallesi Mutharı Nuri Yavuz İşçioğlu ile mahalle sakinleri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: