Emniyet Müdürü Nihat İşlek Görevine Başladı

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne atanan Nihat İşlek bu gün görevine başladı.

Geçtiğimiz gün Düzce Emniyet Müdürlüğüne atanan Ayhan Buran’dan boşalan müdürlük koltuğuna atanan Polis Baş Müfettişi Nihat İŞLEK bu gün görevine başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis baş müfettişiyken son kararname ile Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Nihat İşlek, Elazığ'a gelerek bugün görevine başladı.

2001 yılında düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın yakın çalışma arkadaşı ve o dönemde Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yapan Nihat İşlek, son kararname ile atandığı Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine başladı.

Reklam
Reklam

Bu gün Elazığ’a gelerek görevini devralan yeni Emniyet Müdürü Nihat İşlek Emniyet müdürlüğü personeli tarafından törenle karşıladı.

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: