Emniyet Müdürü Oğuz'a öğrencilerden ziyaret

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'u makamında ziyaret etti.

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'u makamında ziyaret etti.

Müdür Yardımcısı Nurettin Keleş ile birlikte Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Oğuz'u ziyaret eden öğrenciler, çiçek hediye ederek kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, bir süre sohbet ettikten sonra, kurumdaki işleyiş hakkında öğrencilere bilgi verdi. Ziyarette öğrencilere çikolata, kek ve meyve suyu ikram edildi.

Öğrencilerin gelecek vaat ettiğini belirten Oğuz, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Böyle bir günde öğrencilerin bizleri ziyaret etmesi bizi çok sevindirdi. Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu ekibine teşekkür ediyoruz. Geleceğin mutlu yarınlarını şekillendirecek öğrenciler yetiştiriyorlar."

Emniyet birimindeki bütün şubeleri tek tek dolaşan öğrenciler, polislere karanfil dağıttı, Oğuz ile hatıra fotoğraflı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: