Emniyet Müdürü Özaslan: 155'i Arayarak Haber Verin, Destek Olun

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, suç ve suçla mücadelede 155 aranarak kendilerine haber...

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, suç ve suçla mücadelede 155 aranarak kendilerine haber verilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Özaslan, vatandaşın huzurunun asli görevleri olduğunu belirtti.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, Polisevi'nde ilçenin merkez mahalle muhtarları ile 'Huzur Toplantısı'nda bir araya geldi. İhbar desteğinin önemini vurgulayan Özaslan, "Sizler seçilmiş, mahallelerimizi temsil eden kişilersiniz. Mahallelerimizdeki en ufak şüpheli durumu bizlere bildirin. 155’i arayan arayana kimlik sorulmaz. Şunu da biliniz ki hiç kimse suçlu doğmaz, kişiyi suça iten sebepler vardır. Unutmayınız^, teknolojinin hiçbir hali bir insan kadar başarılı ve güçlü olamaz, bizim en büyük desteğimiz insandır. Sizler, ilçemizin huzuruna seçilmiş insanlar olarak önerilerinizle de katkı sağlayın.” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda, mahalle muhtarları da özellikle on yıl öncesine göre Çarşamba’nın asayiş yönünden çok daha huzurlu olduğunu belirterek, kısmi trafik sorularına çözüm istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: