Emniyet Müdürü Özdemir'den, Kaymakam Esmer'e Ziyaret

Palandöken Emniyet Müdürü Suat Özdemir, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Şenol...

Palandöken Emniyet Müdürü Suat Özdemir, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Şenol Esmer'i ziyaret etti.

Palandöken İlçe Emniyet Müdürü Özdemir, Kaymakam Esmer'i ziyaretinde teşkilat olarak kendilerine verilen yasal yetkiler çerçevesinde Türk milletinin emrinde olduklarını söyledi. Türkiye'nin, Dünya'nın en saygın polis teşkilatlarından birisine sahip olduğunu belirten Özdemir, "Yasalara bağlılık, suç ve suçla mücadelede teknolojik üstünlük, bilgili, donanımlı bir teşkilat olarak milletimizin emrindeyiz." dedi.

Reklam
Reklam

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer ise Emniyet mensuplarının gününü tebrik etti. Güvenlik hizmeti sunan polislere esenlik ve sağlık temennisinde bulunan Esmer, "10 Nisan Polis Günü dolayısıyla başta ülkemizin bir çok il ve ilçesinde birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız Emniyet Teşkilatı mensupları olmak üzere tüm camianın Polis Günü'nü kutlar; sağlık ve esenlikler dilerim." diye konuştu.

Kaymakam Esmer yarın polislerin onuruna Palandöken Dağı'ndaki bir otelde yemek vereceğini de sözlerine ekleyerek, "Polisimizin özverili, fedakarane çalışmasının karşılığını ekonomik olarak vermek mümkün değil. Amacımız, onların moral ve motivasyonunu artırmak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: