Emniyet Müdüründen Libyalı yaralılara ziyaret

Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay ve şube müdürleri Muğla Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Libya lideri Muammer Kaddafi'ye bağlı askerler ile muhalifler arasında süren çatışmalarda yaralanan ve tıbbi malzeme eksikliği nedeniyle tedavileri zor şartlar altında yapıldığı için Türk Hava Kuvvetlerine ait askeri kargo uçağı ile Dalaman Hava Meydan Komutanlığına getirilen yaralılardan bazıları, buradaki ilk müdahalelerinin ardından Muğla Devlet Hastanesine sevk edildi.

Dalaman'dan ambulanslarla Muğla Devlet Hastanesine getirilen 1'i çocuk, 6 yaralıyı hastanenin Kalp-Damar Cerrahi, Ortopedi ve Beyin Cerrahi servislerinde ziyaret eden Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, yaralı ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Başhekimden yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Ay, Muğla Devlet Hastanesinde 6 yaralı olduğunu söyledi.Yaralılara her türlü ilginin gösterildiğini belirten Ay, ''Yaralı olmaları, hayatlarını kaybetmemiş olmaları bizim için teselli. İnşallah sağlıklarına kavuşurlar, hastanede tıbbi olarak ne gerekiyorsa yapılıyor'' dedi.

Ziyaretçiler, yaralı ve yakınlarına çiçek verirken yaralı yakınları ise gösterilen ilgi için teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: