Emniyet Müdüründen Veda Ziyareti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan son emniyet müdürleri kararnamesinde merkeze alınan Kayseri Emniyet Müdürü Cuma...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan son emniyet müdürleri kararnamesinde merkeze alınan Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yıldırım, misafirini kapıda karşıladı. 28 aydır görev yaptığı Kayseri’de yerel yöneticilerle çok iyi bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Emniyet Müdürü Aydın, desteklerinden dolayı Başkan Yıldırım’a teşekkür etti. Aydın, Kayseri’de yöneticilerin çok iyi uyum içinde çalıştığını ifade ederek, “Bu nedenle biz hiçbir sıkıntı çekmedik. Başta siz olmak üzere sizin şahsınızda tüm Talaslılar’a teşekkür ediyorum. Buradan ayrılmanın zamanı geldi. Hakkınızı helal edin” dedi. Ali Dağı’nın kendisi için çok ayrı bir yerinin bulunduğuna dikkat çeken Aydın, son kez dağda yürüyerek veda ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

“Siz de hakkınızı helal edin” diyen Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, kurumların güç birliği yaparak şehirdeki başarının ortaya çıktığını anlatıp, uyumlu çalışmalarından ötürü Cuma Ali Aydın’a teşekkür etti. Talas’ta dünyanın her yerinden insan bulunduğuna dikkat çeken Başkan Yıldırım, “Huzurlu bir şehirde kolluk kuvvetlerimizin yanında herkesin sorumluluğu var. Şahsınızda tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Devlette hizmet nöbetinin ne zaman nerde geleceği belli olmuyor. Bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Yıldırım, Cuma Ali Aydın’a Talas’ın kır çiçeklerinden oluşan duvar saati hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: