Emniyet Personeli 4 Gündür Kayıp

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde sivil memur olarak çalışan Ahmet Boz’dan 4 günden bu yana haber...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde sivil memur olarak çalışan Ahmet Boz’dan 4 günden bu yana haber alınamıyor. Endişeli yakınları kendisini görenlerin polise ve bildirdikleri numaraya haber vermesini istiyor.

Derince İlçesi İbni Sina Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerinde bulunan Polis Lojmanlarından ikamet eden evli 2 çocuk babası ve 46 yaşında olduğu öğrenilen Ahmet Boz, geçtiğimiz Perşembe sabahı kendisine ait 41 PD 354 plakalı aracı ile evden ayrıldı. Kendisinden bir daha haber alınamayan şahıs ve aracı en son Mersincik Mahallesi Çınarlı Köprüsü mevkiinde görüldü. Psikolojik sorunları olduğu ve ilaç tedavisi gördüğü öğrenilen Boz’un daha öncede evden bu şekilde ayrıldığı ve Kent Orman civarında bulunduğunu ifade eden yakınları, bu defa çok uzun süre kayıp olduğunu belirterek kendisini ve aracını görenlerin 0532 230 60 59 numaralı telefona veya polise bilgi vermesini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: