Emniyet-sendikası Mhp İl Başkanı Mete Eke’yi Ziyaret Etti

Emniyet teşkilatı çalışanlarının özlük ve sosyal haklarını korumak ve geliştirmek için kurulan Emniyet Sendikası Kayseri...

Emniyet teşkilatı çalışanlarının özlük ve sosyal haklarını korumak ve geliştirmek için kurulan Emniyet Sendikası Kayseri Şube Başkanı Çağatay Atasay ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Emniyet Sendikası Şube Başkanı Çağatay Atasay, ileri demokrasiyi savunan Türkiye Cumhuriyet Devletinde ilk defa Polis olarak sendika kurduklarını belirterek üstünlerin hukukuna değil, hukukun üstünlüğüne inandıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke de, Emniyet Sendikası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, sendika yetkililerine çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: