Emniyet şeridinde duran araca çarptı: 2 yaralı

Bağcılar TEM Otoyolu'nda arıza yaptığı için emniyet şeridinde park halinde bulunan otomobile, hızla gelen başka...

Bağcılar TEM Otoyolu'nda arıza yaptığı için emniyet şeridinde park halinde bulunan otomobile, hızla gelen başka bir araç çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
İddiaya göre olay şöyle gelişti: Ali Mehmet Selim yönetimindeki 34 BT 7134 plakalı otomobil, TEM Otoyolu Edirne istikameti İSTOÇ mevkisinde emniyet şeridinde park halinde bulunan İsa Ük yönetimindeki 34 EL 7067 plakalı araca çarptı. İsa Ük'ün aracı çarpmanın etkisiyle ters döndü. Ali Mehmet Selim idaresindeki otomobil ise Turan Çırakman yönetimindeki 34 YP 342 plakalı minibüse vurdu.
Kazada iki otomobil de kullanılamaz hale geldi. Yaralanan Ayşe Ük ile Ali Mehmet Selim, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Minibüs şoförü Turan Çırakman, “Servisteki yolcuları evlerine bırakıyordum. Birden bir otomobil bana çarptı. Aracın devrilmesi durumunda içerideki yolcular yaralanabilirdi. Allah bizi korudu” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz