Emniyet Teşkilatına Hızlı Okuma Tekniği Kursu

Afyonkarahisar emniyeti personel, eş ve çocuklarına yönelik hızlı okuma teknikleri kursuna katılanlara sertifikaları verildi. Afyonkarahisar...

Afyonkarahisar emniyeti personel, eş ve çocuklarına yönelik hızlı okuma teknikleri kursuna katılanlara sertifikaları verildi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde, eğitim faaliyetleriyle ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında personeli, eş ve çocukların kültürel alanda bilgi seviyelerini yükseltmek için hızlı okuma teknikleri kursu verildiğini söyledi.

Müdürlük konferans salonunda nisan, mayıs ve haziran ayları arasında 3 dönem halinde düzenlenen kurslara 15 yaş üzeri 69, 15 yaş altı 85 kişi olmak üzere, toplam 154 kursiyerin katıldığını belirten Türkmenli, “Kursiyerlere kelime atlayarak okuma, satır okuma, satır süzme ve (S) tekniği öğretilmiş olup, yapılan testlerde, kursa başladığı gündeki okuma hızlarını 3-4 katına çıkararak ortalama 400-550 kelime okumaya başlamışlar. 400 kelimelik bir yazıda sorulan 10 soruya, 7 ile 10 arasında doğru cevap vermişlerdir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: