Emniyet Turnuvasının Şampiyonu Polis Merkezi Oldu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Geleneksel 5'inci Şehit Polis Metin Ak Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Çarşı Polis Merkezi...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Geleneksel 5'inci Şehit Polis Metin Ak Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Çarşı Polis Merkezi Amirliği oldu.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından polis haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Geleneksel 5. Şehit Metin Ak Futbol Turnuvası Çarşı Polis Merkezi Amirliği ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün oynadığı final maçı ile sona erdi. Polis Merkezi Amirliği, Çevik Kuvveti 4-1 yenerek şampiyon oldu.

Şampiyonluk kupası takım kaptanı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Sevil'e İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından verildi. Turnuvada ikinciliği Çevik Kuvvet, üçüncülüğü Trafik Şube Müdürlüğü aldı. MOBESE merkezi takımına ise en centilmen takım ödülü verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: