Emniyetin Düzenlediği Yarışmalara Yoğun İlgi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalara öğrenciler...

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, lise ve dengi okullara yönelik olarak düzenlenen "Polis" konulu "Resim, Maket ve Karikatür" yarışmasına toplam 41 okuldan 357 çalışma katılmış, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce oluşturulan jüri heyetince yapılan değerlendirme sonucunda birinci olan çalışmalar şöyle:

Reklam
Reklam

"Vehbi Dinçerler Fen Lisesi Öğrencilerinden Büşra Nur Merve Akgün, ikinci olan çalışma Vehbi Dinçerler Fen Lisesi Öğrencilerinden Fatma Gül Köse, üçüncü olan çalışma, Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar ve Öğrencilerinden Ökkeş Yıldız Resim Kategorisinde; birinci olan çalışma Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Öğrencilerinden Gamze Kılıç, ikinci olan çalışma Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Öğrencilerinden Kübra Solmaz, üçüncü olan çalışma, Şehit Şahin Lisesi Öğrencilerinden Gül Serap Küçük, Karikatür Kategorisinde ise birinci olan çalışma, Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu Öğrencililerinden Yağmur İman Kurtoğlu, ikinci olan çalışma, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Asiye Buket Zorlu, üçüncü olan çalışma, Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Öğrencilerinden Ayşe Dağdelen'in çalışmalarıdır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: