Emniyet'in 'Renkler Diyarına Uzanan Minik Eller' Projesi Sona Erdi

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Renkler Diyarına Uzanan Minik...

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Renkler Diyarına Uzanan Minik Eller' ve 'Akdeniz'in Sesi' projeleri açılan sergi ve Murat Göğebakan konseriyle sona erdi.

Proje kapsamında resim kursunda eğitim gören öğrencilerin yaptığı tabloların yer aldığı sergi Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından açılırken, ‘Akdeniz'in Sesi’ projesi dahilinde düzenlenen enstrüman kursuna katılan öğrencilerin sunduğu müzik dinletisi de büyük beğeni topladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen programa Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ile İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz katıldı.

Reklam
Reklam

Vali Güzeloğlu hayata geçirilen projelerdeki amaçlarını ‘devletin her kademesinin vatandaşlarla birlikte olduğunun bilinmesi’ olarak açıkladı Projelerden çoğunlukla gençlerin ve çocukların yararlandığına işaret eden Güzeloğlu "Gençlerimizin ve çocuklarımız hizmet kervanımızın merkezinde yer alıyor. Gençlerimizi kazanmanın en iyi yolu onların iyi bir eğitimle donanmalarıdır. Ülkemizin ve ilimizin geleceğinde iyi yetişmiş değerleri ile dünyanın her köşesindeki yaşıtlarıyla rekabet eden, özünde sevgiyi, saygıyı ve çalışarak başarıya ulaşmayı amaçlayan bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bugünün gençleri ve çocukları arasından yarının bilim adamı, sanatçısı, siyasetçisi çıkacak. Gençlerimiz bizlerden daha iyi işler yapacak." şeklinde konuştu.

Salonda bulunan vatandaşlara da seslenen Güzeloğlu "Hiçbiriniz yalnız değilsiniz. Devlet olarak sonuna kadar sizlerin arkasındayız. Ülkemiz adına daha güzel bir geleceğe, devlet ve millet birlikteliğinde el ele gideceğiz." ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Yürütülen projelerle ilgili bilgiler veren İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ise çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Güzeloğlu 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' kapsamında hayata geçirilen 'Renkler Diyarına Uzanan Minik Eller' ve 'Akdeniz'in Sesi' projeleri çerçevesinde düzenlenen resim ve müzik yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi. Etkinlik ünlü sanatçı Murat Göğebakan konseri ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: