Emniyette ölümün görüntüleri

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün 7. katındaki nezarethanede tutulan Erhan Turan, ölüme böyle atladı.

Silahlı Gasp suçuyla yakalandı. Şişli Emniyet Müdürlüğü Binasının Yedinci katında bulunan nezarethaneye konuldu. Gergin hali o anda kayıtta olan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Emniyette-saniye-saniye-olum/1033248/)

Bir süre yerde oturdu. Demir parmaklıklara tutunup, kendisiyle konuşan polis memurlarını dikkatlice dinledi. O anda ne yapacağını kimse bilmiyordu. Tuvalete gideceğini söyleyerek, görevli polise nezarethanenin kapısını açtırdı. Hızla pencereye yöneldi. Bir süre sonra telaşlı bir şekilde geri dönen polis memuru geç kaldı.

Reklam
Reklam

23 yaşındaki Erhan Turan Yedinci kattan kendini boşluğu bıraktı. Emniyet Müdürlüğü'nün otopark kısmına bakan kamerası yukarıda yaşananların devamını görüntüledi. İki otomobilin arasına hızla düşen Erhan Turan için herkes yardıma koştu ama artık çok geçti. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi de elinden geleni yaptı.

Tüm müdahalelere rağmen Erhan Turan yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz Mart ayında yaşanan olayın ardından bu görüntüler 9 ay sonra ortaya çıktı. Arkadaşıyla birlikte çalıştığı firmanın Mecidiyeköy şubesini silahlı ve maskeli bir şekilde soyan ve polis tarafından çaldığı paralarla birlikte yakalanan Turan yaşamını yitirirken soyguna birlikte katıldığı Kemal Işık halen cezaevinde bulunuyor.