Emniyetten Başkan Tuna’ya Ziyaret

Sincan Emniyet Müdürü Cengiz Özkan ve beraberindeki emniyet personelleri, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Sincan Belediye...

Sincan Emniyet Müdürü Cengiz Özkan ve beraberindeki emniyet personelleri, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı ziyaret etti.

Sincan Emniyet Müdürü Cengiz Özkan ve emniyet personelleri, ‘Polis Haftası’ etkinlikleri kapsamında Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı ziyaret etti. 10 Nisan’da Sincan’da yapılacak tören hakkında konuşan heyet, kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekti. Emniyet teşkilatına olan güvenin ivme kazandığını söyleyen Başkan Tuna, ziyaret için teşekkür ederek polis teşkilatının 168. yıl dönümünü kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna, “Polis teşkilatımızın 168. yıl dönümünü kutluyorum. Daha güvenli ve emniyetli yarınlar için polis teşkilatımız her zaman görevinin başında. Emniyetimizin ilçemizde gösterdiği olumlu denetimlerde meyvesini veriyor. Toplumsal huzurun teminatı olan emniyet teşkilatımızın bu özel ve önemli gününü kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Tuna’ya polis teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Emniyet Müdürü Özkan, ilçenin emin ellerde olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: