Emniyetten Çukurca'ya Sinema Salonu

HAKKARİ (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Çocukları ve Gençleri Koruma Projesi kapsamında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ilk sinema salonu açıldı.

HAKKARİ - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Çocukları ve Gençleri Koruma Projesi kapsamında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ilk sinema salonu açıldı. TOKİ'nin ilçede yaptırdığı polis lojmanlarının zemin katında açılan sinema salonu için tören düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı Ünal Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Büyükçıkrıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Evren Kaptan, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Bağın, muhtarlar ve öğrenciler katıldı. 7 Ağustos 2011'de Cumhuriyet Caddesi'nde devriye görevi yaptığı esnada, terör örgütü mensuplarınca döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan polis memuru Murat Çelik Has'ın adının verildiği sinema salonunun halka açık olduğu belirtildi. İlçe Emniyet Müdürü Bağın, açılışta yaptığı konuşmada, Çocukları ve Gençleri Koruma Projesi kapsamında açılan sinema salonunun, Çukurca'da hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: