Emniyetten fuhuş operasyonu

Nevşehir merkez, Antalya ve Şanlıurfa illerinde eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda fuhuş örgütü kurarak kadınları...

Nevşehir merkez, Antalya ve Şanlıurfa illerinde eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda fuhuş örgütü kurarak kadınları fuhşa yönlendirdikleri belirlenen 14 kişi gözaltına alındı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen çalışmalarda merkez ve ilçelerinde bazı şahısların suç işlemek amacı ile örgüt kurarak örgüt faaliyeti çerçevesinde insan ticareti, fuhşa aracılık etmek, fuhşa yer temin etmek ve fuhşu kolaylaştırmak, fuhşa sürüklenen kişinin kazancından yararlanarak kısmen veya tamamen geçimini sağlamak suçlarını işlediklerini tespit etti. Suç örgütü üyeleri hakkında yaklaşık üç aydır sürdürülen çalışmalarda delil toplanarak, Nevşehir merkez, ilçeleri, Antalya ve Şanlıurfa illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
Operasyon kapsamında suç örgütü üyeleri tarafından çalıştırılan yabancı uyruklu toplam 13 bayan tespit edildi, bunlardan 4’ü operasyon sırasında yakalandı. Örgüt üyesi ve örgüte yardım eden toplam 16 şüpheli de gözaltına alındı. İki kişinin yakalanması için çalışmalara devam ediliyor.
Şüpheli şahıslar, haklarında düzenlenen tahkikat evrakı tamamlandıktan sonra Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz