Emniyetten Karbonmonoksit Zehirlenmesi Uyarısı

OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) ekipleri karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.

OSMANİYE ekipleri karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Ekipler, zehirlenmelere karşı alınabilecek tedbirler, zehirlenme belirtileri ve yapılacak ilk yardım tedbirleriyle soba yakılırken nelere dikkat edilmesi konusunda vatandaşları uyarıyor. Mahalleleri gezerek ve ev ziyaretleri yaparak vatandaşlara konunun önemini anlatan ekipler, zehirlenmelerin önüne geçmek için alınabilecek tedbirlerle ilgili hazırlanan broşürü dağıttı. Belediye anonsları ve müftülük işbirliğiyle cuma namazı vaazlarında da konunun vatandaşlara duyurularak acıların yaşanmaması için çalışma yürütüleceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: