Emniyetten sürücülere uyarı

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı süresince 08.00-18.00 saatleri arasında hız ihlalleri, hatalı sollama, yakın takip,...

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı süresince 08.00-18.00 saatleri arasında hız ihlalleri, hatalı sollama, yakın takip, kırmızı ışık ihlali ve araç kullanırken cep telefonu kullanma gibi konuların denetleneceği duyurdu.
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi: "2011 yılı Ramazan Bayramı dolayısıyla tatil süresince seyahat etmek için vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini, özel otomobilleri ile seyahat edeceklerin ise trafik kurallarına, trafik işaret ve işaretçilerinin ikazlarına uymalarını temenni ederiz.
Ayrıca, ilimiz şehir merkezinde ve şehirlerarası karayollarında vatandaşlarımızın can güvenlikleri için sivil ihbarlı denetimlere ağırlık verilerek özellikle hız ihlalleri, hatalı sollama, yakın takip, kırmızı ışık ihlali ve araç kullanırken cep telefonu kullanımı gibi konularda 08.00/18.00 saatleri arasında denetimler yapılacaktır. Kazasız günler dileğiyle iyi bayramlar diliyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz