EMO, Kazada Ölen Üyelerini Panelle Andı

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Samsun Şubesi, 6 Nisan 1997 yılında Samsun’da geçirdikleri trafik kazasında hayatını...

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Samsun Şubesi, 6 Nisan 1997 yılında Samsun’da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 4 üyesini, düzenlediği panelle andı.

EMO Koordinasyon Kurulu toplantısı için 6 Nisan 1997'de geldikleri Samsun'dan Adana'ya dönerken geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybeden EMO üyeleri Tevfik Okumuş, İbrahim Atalı, Celat Polat ile Mehmet Aysan'ı anma etkinlikleri kapsamında EMO Samsun Şubesi'nde 'Ortadoğu'da Büyüyen Kaos Suriye' adlı panel gerçekleştirildi.

Panele EMO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Göltaş, gazeteci Merdan Yanardağ ve ÖDP Genel Başkan Yardımcısı Önder İşleyen konuşmacı olarak katıldı. Cengiz Göltaş, panelin açılışında yaptığı konuşmada, "Bölgemizde meydana gelen gelişmeler enerji kaynaklarının kullanımı ile ilgilidir. Bugün, Ortadoğu'da enerji kaynaklarının kullanımına yönelik ve teknolojiye sahip olmak üzere sürdürülen savaş, işgal, sömürü ve yoksulluğun temelinde emperyalizmin olduğu bir gerçektir." dedi.

Reklam
Reklam

Panel, soru-cevap bölümüyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: