EMO’dan Başkan Özcan’a ziyaret

Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar, Başkan Macit Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Geçen hafta yapılan genel kurul sonrası Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanlığı’na seçilen Seyfettin Atar, “15 Ocak 2012 tarihinde yapılan genel kurul sonrası oluşan yeni yönetimimizle birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Macit Özcan’a nezaket ziyaretinde bulunduk” dedi.

Elektrik Mühendisleri Odası’nda her yönetimin 2 yıllığına göreve geldiğini ve 2 yıl sonra tekrar genel kurul yapıldığını belirten Seyfettin Atar, “Son yapılan genel kurul bizim 7. Genel kurulumuzdu” dedi.

Reklam
Reklam

Özellikle son 12 yılda kentin vizyonunda önemli gelişmeler olduğunun altını çizen Seyfettin Atar, “Kentin gelişimi için ürettiğiniz projelere, elektrik mühendisleri olarak bizler de katkı sunmak ister ve sizlerle ortak projeler üretmek isteriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni yönetimi tebrik eden Başkan Macit Özcan, “Teknik elemanların, yerel yönetimlerle ilişkilerinin iyi bir noktada olması ve kent için yapılacak projelerde birlikte hareket edilmesi çok önemli. Belediye kanununda bununla ilgili bir madde de mevcut zaten. Ortak proje üretme konusunda belediyede görevli ve yetkili arkadaşlarımızla temas kurmanızı isterim” dedi.

Çukurova Kalkınma Ajansı’nın Adana ve Mersin Valileri, Büyükşehir Belediye Başkanları, Ticaret Odaları Başkanları ile İl Genel Meclis Başkanları’ndan oluşan 8 kişilik bir yönetiminin olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Macit Özcan, “Çukurova Kalkınma Ajansı’nın bu seneki bütçesi 40 milyon liranın üzerinde. Proje üretilip kalkınma ajansına başvurulduğu takdirde, hibe kredileri alma şansı da var” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Başkan Macit Özcan, EMO Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar’a bir plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz