Empati Derneği'nden, Dernekler Müdürlüğü'ne Ziyaret

Empati Kadın ve İş Derneği'nin yeni yönetim kurulu, Manisa İl Dernekler Müdürü Hidayet Erdal Çapraz'a...

Empati Kadın ve İş Derneği'nin yeni yönetim kurulu, Manisa İl Dernekler Müdürü Hidayet Erdal Çapraz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Empati Kadın ve İş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahar İçier, yeni bir heyecanla yola çıktıklarını belirterek, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz‘den sonraki ziyaretlerini İl Dernekler Müdürü Hidayet Erdal Çapraz gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyarette derneğin yeni yönetim kurulunu tanıtan İçier, yeni dönem gerçekleştirmeyi planladıkları proje konularıyla ilgili bilgi verdi. İçier, şunları kaydetti: "Empati Derneği olarak bir önceki yönetimle güzel çalışmalara imza attık. Manisa’da ilkleri gerçekleştirdik. Yapılan projelerle Empati Derneği iyi bir çıkış yakaladı. Yeni yönetim olarak devraldığımız görev bayrağını, kaldığı yerden daha ileri noktalara taşımak azmindeyiz. Bu senenin de çok bereketli geçmesini umut ediyoruz."

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Dernekler Müdürü Çapraz da, Manisa'da 421'i merkezde olmak üzere toplam bin 400 dernek açıkladı. Çapraz, "Manisa, 85 bin 367 dernek üyesi ile en fazla dernek üyesine sahip iller arasında yer alıyor. Bu dernekler arasındaki kadın derneklerinin daha aktif olması Manisa adına olumlu bir gelişme. Empati Kadın ve İş Derneği de bu anlamda güzel çalışmalara imza atıyor. Sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret, Empati Kadın ve İş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahar İçier’n çiçek takdimi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: