Emre Aydın Konseri

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Emre Aydın,

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Emre Aydın, Kumluca Karatepe Stadını dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük halk katılımlı festivali olan Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Karatepe Stadı’nda ünlü pop sanatçısı Emre Aydın sahne aldı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Konser öncesi Festival Tertip Komitesi ve Belediye Meclis üyeleri günün sponsorlarına plaketlerini takdim ettiler.

Reklam
Reklam

Çetinkaya, ''Kumluca’da tüm Türkiye’nin takip ettiği bir festival yapılıyor, bu festivali ilçe halkının birlik ve bütünlük içinde başarıyla hep birlikte gerçekleştiriyoruz'' dedi

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı Emre Aydın’ın slov ve hareketli parçalarına hayranları telefon ve çakmakları ile katılarak görsel bir şölen oluşturdular.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, katılımından dolayı Emre Aydın’a plaket takdim etti.

Antalya’nın Manavgat ilçesinden olduğunu dile getiren Emre Aydın, Kumluca’ya ilk kez geldiğini ve bu tür organizasyonların içinde yer almaya çalıştığını belirtti. Muhteşem hayranları karşısında mutlu olduğunu ifade eden Aydın, festivali düzenleyen ve kendisini davet eden Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya teşekkür etti. konseri yaklaşık 10 bin kişinin izlediği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: