Emre Batur: Uyumumuz mükemmel

A Erkek Voleybol Milli Takımı, Avrupa Ligi müsabakalarının hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor. Günde iki antrenman olarak...

A Erkek Voleybol Milli Takımı, Avrupa Ligi müsabakalarının hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor. Günde iki antrenman olarak planlanan kamp programı oyuncuları yorsa da takımda herkes tempodan memnun.

Genç ve deneyimli oyuncuların karışımı halindeki Milli Takım’da herkes biribirine yardımcı oluyor. Takımın tecrübelileri genç oyunculara hatalarını anlatıyor, onları yüreklendiriyor. Kampla ilgili bir değerlendirme yapan Emre Batur, çalışmaların çok iyi gittiğini, müthiş bir kamp ortamı yakaladıklarını belirterek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Antrenörümüz Veljko Basic’in idmanları ağır ama bu bizi mutlu ediyor. Hocamız çok tecrübeli, her detayın üzerinde titizlikle duruyor. Müthiş çalışıyoruz. Avrupa Ligi maçlarına kadar bu tempoda çalışıp oradan final vizesi almak istiyoruz. Bu takımın bunu başaracak kapasitesi var. İlk maçlarımızı iple çekiyoruz. Önümüzdeki günlerin aydınlık olduğunu söylemek istiyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: