Emre Belözoğlu: “aziz Yıldırım Ve Diğer Tutukluları Evlerinde Görmek İstiyoruz”

İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilen futbolda şike iddialarına ilişkin davayı izleyen ve Atletico Madrid...

İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilen futbolda şike iddialarına ilişkin davayı izleyen ve Atletico Madrid takımına transfer olan futbolcu Emre Belözoğlu, "Aziz Yıldırım'ı ve diğer tutukluları evlerinde aileleriyle görmek istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen ve sezonun bitmesiyle İspanya ligi ekiplerinden Atletico Madrid'e transfer olan Milli Futbolcu Emre Belözoğlu İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilen futbolda şike iddialarına ilişkin davayı bir süre izledi. Tecrübeli futbolcu adliye çıkışında Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım ile birlikte açıklama yaptı. Emre Belözoğlu’nu çok sevdikleri söyleyen Ali Yıldırım, "4 sene boyunca Fenerbahçe’yi alnının akıyla temsil etti. Gitmesi kendi için de Fenerbahçe için de hayırlı olur. Artık Galatasaray’lıların Arda’yı desteklediği gibi Fenerbahçeli’ler de Atletico Madrid’i destekleyecek. Emre ileride Türkiye’ye döndüğü zaman Fenerbahçe’de her zaman yeri olacak bir kardeşimizdir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

EMRE: "BAŞKANIMIZIN BU AY ÇIKACAĞINA İNANIYORUM"

Taraftarlardan da helallik istediğini belirten Emre, son olarak tesislere gidip Aykut Kocaman ile de vedalaşmak istediğini söyledi. Aziz Yıldırım’ı tanıdığı için kendini şanslı hissettiğini söyleyen Belözoğlu, "Ben her zaman onu tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Sporu çok seven, bu iş için hayatını adamış, çok ender şahsiyetlerden bir tanesi. Kolay olmadı. Zaten bir senedir ayrılığımız var. Kendisinin yokluğunu bu sene takım olarak çok yaşadık. Yapmam gereken şeyi yaptım. Buraya gelmem gerekiyordu zaten. İnanıyorum bu ay çıkacaktır başkanımız ama her zaman benim için bir ağabey, bir büyük olarak kalacaktır kendisi. Ben buraya geldiğimde bana Yıldırım ailesi sahip çıktı. Elimden geldiğince kadirşinas birisi olmaya çalıştım. O yüzden bana vermiş oldukları desteği, ağabeyliği hayatımın sonuna kadar unutmayacağım" şeklinde kaydetti.

Türkiye’ye döndüğünde Yıldırım’ın ve diğer tutukluların evlerinde aileleriyle görmek istediğini belirten Belözoğlu, "Onlara güvenimiz sezonun başından beri devam ediyor. İnşallah bir an önce onlarda çıkar ve ailelerine kavuşurlar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: