Emre Belözoğlu: Beni Düşman Görmelerini Istemem

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonspor taraftarlarının kedisini düşman gibi görmelerini istemediğini söyledi.Başarılı futbolcu, 3-0 kazandıkları...

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonspor taraftarlarının kedisini düşman gibi görmelerini istemediğini söyledi.

Başarılı futbolcu, 3-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından gazetecileri yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Trabzonsporlu Zokora ile yaşadıkları olayların gerginliğe neden olduğunu hatırlattı. Trabzon’un memleketi olduğuna vurgu yapan Emre, “Bizim de hatalarımız ve yanlışlarımız olmuştur. İnsanlar tabii ki kendi takımına sahip çıkacak. Benim bir oyuncuyla yaşadığım polemikten dolayı beni düşman görmelerini istemem. Benim bir hatam varsa bundan dolayı da özür dilerim.” dedi.

Reklam
Reklam

Bir futbolcuyla yaşadığı sıkıntıyı kendisinin daha sonra halledebileceğini ifade eden tecrübeli futbolcu, şöyle devam etti: “Beni Trabzon'a veya Trabzonspor'a düşmanmış gibi lanse etmenin anlamı yok. Bundan ben de rahatsız olurum. Bizim saha içindeki davranışlarımızdan insanların da rahatsızlık duyduğu oluyor. Ben Trabzonluyum, bundan da hiç gocunmam. Buraya gelirken de hiç çekinerek, üzülerek, ekstra durum yaşayacak şekilde gelmiyorum. Elini vicdanına koyan herkes bu anlamda doğru yolu bulur.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: