Emre Belözoğlu Fethiye’de Cuma Namazı Kıldı

Fenerbahçe'den İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü’ne transfer olan milli futbolcu Emre Belözoğlu yurtdışına gitmeden önce tatilini...

Fenerbahçe'den İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü’ne transfer olan milli futbolcu Emre Belözoğlu yurtdışına gitmeden önce tatilini ailesi ile birlikte Fethiye’de Hillside Beach Clup’te geçiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı mahkemede ziyaret ederek vedalaşan Emre Belözoğlu Atletico Madrid’e gitmeden önce Fethiye’de sezonun yorgunluğunu atarken Karagözler Camii’ne gelerek Cuma namazı kıldı.

Beraberinde Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve arkadaşları ile Karagözler Camii’ne gelen Emre Belözoğlu, Cuma Namazı çıkışında hayranları milli futbolcuya sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklara imza veren Emre Belözoğlu, “3-4 gün sonra sezon başlayacak. Fethiye’de ailemle stres atıyorum. Beş yıldır Fethiye’ye gelerek tatil yapıyorum. Fenerbahçeliler haklarını helal etsinler. Beni Fenerbahçeli Emre olarak bilsinler” dedi.

Reklam
Reklam

Oldukça ilgi gören Belözoğlu, namaz çıkışı hayranlarına imza verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: