Emre Belözoğlu: İfademize başvuruldu

Şike soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller ve...

Şike soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller ve menajer Ekrem Okumuş serbest bırakıldı.
Soruşturma kapsamında emniyette ifade verdikten sonra üç isim de Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Belözoğlu, Söylemezgiller ve Okumuş savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgil adliye çıkışında soruları cevaplamazken Emre Belözoğlu, ifadelerine başvurulduğunu söyledi. Belözoğlu, “Sabah emniyetteki ve adliyedeki savcılıktaki arkadaşlar bize çok iyi şekilde davrandılar. Bizi ağırladılar. Şu an itibariyle serbestiz. Bizim ifademize başvuruldu. Bundan sonra da söyleyecek bir şey yok. Artık süreci hep beraber takip edeceğiz. Benden de çok şey söylememi istemeyin. Zaten yeterince yorgunum, yeterince şeyleri de içerde söyledim. Burada bize çok yakın davranan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Belözoğlu kameraların bulunmadığı yerde ise basın mensuplarına, “Söyleyecek hiçbir şey yok. Görevimizi yaptık, dönüyoruz. Daha fazla üzmeyin bizi.” diye konuştu.
Açıklamasının ardından Belözoğlu, aracına binerek adliyeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz