Emre Belözoğlu Kasımpaşa taraftarıyla tartıştı

Kasımpaşa - Medipol Başakşehir maçında ev sahibi ekibin taraftarları Emre Belözoğlu'nu protesto etti. Emre Belözoğlu'na oyundan alındıktan sonra tepkiler sürerken, tecrübeli futbolcu tribündeki bir taraftarla tartıştı. Emre Belözoğlu, elindeki su şişesini taraftara fırlatacağı sırada teknik heyet araya girdi.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelirken, Kasımpaşa taraftarları Emre Belözoğlu'na büyük tepki gösterdi.

Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maçın ikinci yarısında Kasımpaşa taraftarları, Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'na büyük tepki gösterdi. Bir pozisyonun ardından top Emre'nin ayağına geldiği her anda taraftarlar yoğun bir şekilde ıslık ve yuhalama sesleriyle tecrübeli futbolcuyu protesto etti.

OYUNDAN ALININCA TARAFTARLA TARTIŞTI

Reklam
Reklam

Emre Belözoğlu 76. dakikada oyundan aldı ve yerini Tunay Torun'a bıraktı. Kulübeye gelince çok sinirli olan tecrübeli futbolcu, Kasımpaşa taraftarlarıyla tartıştı. Emre bu sırada elindeki su şişesini tam tribüne fırlatacakken teknik heyet araya girdi ve yıldız futbolcuyu sakinleştirdi.

(Hürriyet)