Emre Belözoğlu sakat mı yoksa...

Konyaspor maçındaki Rabia işareti yüzünden Arsenal karşılaşmasında protesto edilen tecrübeli oyuncunun gerçekten sakat olup olmadığı tartışma konusu oldu...

Fenerbahçe’de Eskişehirspor’a karşı oynanan karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda Emre Belözoğlu yer almadı. Son antrenmanı yarıda terk eden tecrübeli futbolcu, Can Bartu Tesisleri’ni sekerek terk ederken dün de takımını yalnız bıraktı. Şimdi tartışılan olası taraftar tepkisinden çekinen ve moralsiz olan Emre’nin gerçekten sakat mı olduğu yoksa taraftar tepkisi yüzünden mi 18 kişilik kadroda yer bulamadığı...

Emre’nin Konyaspor maçında Rabia selamı verdikten sonra Şükrü Saraçoğlu’nda yuhalanması üzerine çok üzüldüğü belirtilirken, Kadıköy’de bu maçta da hem takımın konsatrasyonu bozulmasını hem de morali bozuk olduğu için oynamak konusunda zaten çok iştahlı olmadığı belirtiliyor.

Reklam
Reklam

LONDRA’DA OYNAMASI BEKLENİYOR
Arsenal karşısında durum 3-0 olduktan sonra topu ayağına her aldığında yuhalanan Emre Belözoğlu büyük bir moral bozukluğu yaşamıştı. Yuhalanmasına anlam veremediğini yakın çevresiyle paylaşan tecrübeli yıldız, bu nedenle Eskişehirspor karşısında kadroda olmak istemediği yorumları yapıldı. Şimdi merak edilen tecrübeli futbolcunun salı günü Londra’daki Arsenal maçında sahada olup olmayacağı... Sarı lacivertlilerin kaptanının Arsenal deplasmanında kadroda olması bekleniyor.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNMÜŞTÜ
Devler Ligi’nde Saracoğlu’nda oynanan Arsenal karşılaşmasının ikinci devresinde Genç Fenerbahçeliler Grubu’nun Emre’nin lehine tezahüratları sırasında diğer tribünler milli futbolcuyu yuhalamışlardı. Ardından top Emre Belözoğlu’na her geldiğinde yuhalama devam etmiş ve deneyimli futbolcu, Fenerbahçe kariyerinde ilk kez böyle bir tepkiye maruz kalmıştı. Emre Belözoğlu bu nedenle Eskişehirspor karşılaşmasına kafa olarak da hazırlanmakta güçlük çekmişti.

Reklam
Reklam