Emre Çolak: Romanya Ve Macaristan Maçlarından 6 Puan Bekliyoruz

A Milli Futbol Takımı'nın genç futbolcularından Emre Çolak, Romanya ve Macaristan maçlarından 6 puanla ayrılmak...

A Milli Futbol Takımı'nın genç futbolcularından Emre Çolak, Romanya ve Macaristan maçlarından 6 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından ilk defa A Milli Takım kadrosuna çağrılan Emre Çolak, Romanya ve Macaristan ile oynanacak karşılaşma öncesinde Arda Turan basın mensuplarının karşısına çıktı.

Bu iki maçın önemini bildiklerini ifade eden Emre Çolak, "Yetenekli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. İki maçın öneminin bilincindeyiz. Romanya ve Macaristan maçlarını kazanıp 6 puanla ayrılırız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bir gazetecinin, "İlkkez milli takıma çağrıldın. Neler hissettin ?" sorusuna "Benim en büyük hedeflerimden birisi A Milli Takım'a yükselmekti. Arda abi her zaman benim yanımda oldu. Ailem ve hocalarımın desteğinden sonra en büyük desteği Arda abiden aldım. Onun başarılarında ben de çok sevindim. Arda abiyi alt yapıdan tanıyorum. Kendisi bana bir telefon kadar uzaklıkta. O bana her zaman neleri nasıl yapmam gerektiğini anlattı. İnşallah ben de onun gibi olurum. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da onun yakaladığı başaraları yakalarım." cevabını verdi.

Emre Çolak, milli takımların bütün kategorilerinde forma giydiğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sadece A Milli Takım'da forma giymemiştim. Abdullah Avcı hocamız beni A Milli Takım'a çağırdı. En büyük hedefim A Milli Takım'da forma giymekti. Milli Takım'a çağrıldığımı öğrendiğim zaman herkes bana hayırlı olsun diye öpmeye geldiler. Çok sevindim. Hocamıza teşekkür ederim. Büyük mutluluk içindeyim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: