EMRET BAŞKANIM

YEREL SEÇİMLER

EMRET BAŞKANIM.:?

Yine başladı telaşlar seçim ile geçim birbirine karrıştı. Hayırlı olsun bakalım vatana miilete ve bilumum Eskişehir halıkına.İyi olacaktır eskiden nasıl canımız acımadan biri başkan olduysa yine nurtopu gibi üç tane başkanımız olacak EMRET BAŞKANIM.

Nurtopu derken belkide bu başkanların bazıları 14 yaşında olacak olsun zararı yok .İyide olur pek yaramazlık yapmaz aklı başında olur.

Ömrümüzde bir çok yerel secim G örduk secim başlamadan aday adayları onların dayıları olmadı dayılarının kimi destekledİği . Bu desteklemede nasıl oluyorsa anlamış değilim Bir bilinen zat-ı muhterem, bir adayı desteklediğini söylediğinde her halde kabloyla ona bağlı yandaşları tak sinyali alıp oyu yapıştırıyorlar diye düşünüyorum bunun adı tabii ki Demokrasi başka ne olabilir ki?.

Reklam
Reklam

Seçim demokrasisi baştan liderin dudaklarında gelişir kelimelere dökülür demokrasi gerçekleşir . İlkokul hocam da demişti demokrası ne dir çoçuklar ?halkın kendi kendisinİ yönetmesidir değilmi çoçuklar .Evet öğretmenim öyledir. liderin duduklarından dökülen demokrasi ne oluyor bunu ilk okulda anlayamasınız siz çoçuksunuz oturun bakayım.!

Gecen gün hammayolunda iki emekli oturmuş her türk vatandaşı gibi can sıkıldığında siyaset yapıyorlar işte bizm partinin adamı kesin başkan olur öbür emekli sen yanlışsın düşünüyorsun benim dediğim başkan olur başkan.içimden güldüm sanki dedikleri başkan olsa amcamın emekli maaşı ikiye katlanacak, sanki başkan onu n tüm sülalesini belediyede işe alacak, ya bırakın bu işleri dedelrim kim gelirse gelsin eli vicdanı ile cebi arasında olmayan şehri için calışan vatan evladı gelsin de geç ,sen desende gelecek demesende gelecek sana korkma hiç bir özel faydası olmayacak zaten olmayanı gelsin şehrine hizmet etsin tam diyecektim diyenedim yaşlılar ters olur birde zılgıt yemeyelim diye oradan uzaklaştım.

Reklam
Reklam

Birde şu TEMAYÜL E takıldım temayül yoklaması her halde polislerin maça girereken yoklamaları değidir herhal. Partili binlerce kişi bir spor salonuna tolanıyor temayül yoklaması adı altında partili kimi, istiyorlarda onun ismini yazıyorlar ençok oy alanı genel mekez belediya başkanı yapacak diye. Akşama kadar azimle oy kullanıyorlar sonuçta Malkara Keşan Hop ded.i paşam ! hiç partide adı geçmeyen o partiyle ilgisi olmayan bir zat genel merekezce başkan adayı olur. Sen temayülü bırak muayele ye bak !!!

ENİŞTEM BAŞKAN OLDU ABLAM SEVİNSİN

EMMİOĞLU BAŞKAN OLDU MÜTAHİTLER SEVİNSİN

ADAYIMIZ BİRİNCİLİKLE BAŞKAN OLDU PARTİSi SEVİNSİN

GERİ KALANI BOL BOL GERİNSİN

EMEKLİ AMCAM SANA SÖYLUYORUM DUA ET VATANINI MİLLETİNİ SEVEN BİRİ GELSİN

GERİSİNİN YALAN OLDUĞUNU ESKİŞEHİRLİ BİLSİN

SAYGILARIMLA.... ÜNAL ELASLAN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz