EMSAD’ dan Ajansımıza Plaket ve Teşekkür belgesi

2.Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm festivalinde organizasyona vermiş olduğumuz destekten dolayı Ajansımıza teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Elazığ’da EMSAD tarafından 2. si düzenlenen Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm festivalinde organizasyona vermiş olduğumuz destekten dolayı Ajansımıza teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Bu yıl Nejat UYGUR onuruna düzenlenen 2. Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali kapsamında sekiz gün devam eden organizasyonda festivale vermiş olduğumuz desteklerden dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Yeni Ufuk Gazetesi imtiyaz sahibi M.Nafiz Koca tarafından Ajans23 Genel Yayın Editörü Arzu AKIN’a verilen plaket, Ajansımızın bu güne kadar Elazığ tanıtımıyla ilgili her türlü organizasyonda göstermiş olduğu desteklerinin her zaman devam edeceğini, Elazığ’ın gelişimine ve tanıtımına vermiş olduğumuz değerin bir nişanı olarak değerlendiriyoruz.

Reklam
Reklam

Ajansımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı başta EMSAD yönetim kurulu başkanı M.Savaş Bal’a ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: