EMŞAV Bursa Şube Başkanı Tuna:Önümüzde dimdik duracak kişilere ihtiyacımız var

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna,...

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna, "Kimseyi yanımızda veya arkamızda istemiyoruz. Şehit aileleri olarak bizler önümüzde adam istiyoruz. Bizim arkamızda devlet, yanımızda ise milletimiz var. Bizim önümüzde dimdik duracak kişilere ihtiyacımız var." dedi.
Bursa Girişimci İşadamları Derneği'nin (BUGİAD) geleneksel olarak düzenlediği iftar programıyla şehit ailelerini bir araya getirdi. Bursa’daki şehit aileleri ve gazi yakınları Sedir Kafe’de düzenlenen iftar yemeğine katılarak kader ortaklarıyla tekrar buluşma imkanı buldu.

Reklam
Reklam

DERNEĞİMİZE ‘BİR ÜYE’ DAHİ İSTEMİYORUZ
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna, konuşmasında önemli mesajlar verdi. Tuna, şöyle konuştu: "Kimseyi yanımızda veya arkamızda istemiyoruz. Şehit aileleri olarak bizler önümüzde adam istiyoruz. Bizim arkamızda devlet, yanımızda ise milletimiz var. Bizim önümüzde dimdik duracak kişilere ihtiyacımız var. Hatırlanma adına herkesin bir vefa borcunun olması gerekir. Ödediğimiz bedelden hiçbir zaman pişman olmadık. Dernekler, kulüpler sürekli üye kazanmak için çaba sarf ederler. Biz bir üye dahi istemiyoruz. Eğer olursa da vatan sağ olsun."
BUGİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fuat Erbey, 6’ncı kez şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde beraber olduklarını ifade etti. Erbey, şunları kaydetti: "Sizler vatan için, millet için en sevdiklerinizi, evlatlarınızı, eşlerinizi feda ettiniz. Vatan için, millet için herkes bir şey yaparken sizler en çok sevdiklerinizi evlatlarınızı feda ediyorsunuz. Bir kez daha bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, hepsinin mekânı cennet olsun. Şehitlerimizin acısı sadece düştüğü yeri yakmıyor, hepimizin yüreğini kanatıyor. Şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin bizlerde ayrı bir yeri olduğunu da ayrıca vurgulamak isterim. Onlar bize şehitlerimizin yadigarı. Şehitlerimizin sadece belli günlerde hatırlanmadığını göstermek için ise bugün bir aradayız. Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin."
Nilüfer Belediye Başkan Vekili Aysel Okumuş, böylesine anlamlı bir günde birlikte olmanın kendisi için çok güzel ve anlamlı bir duygu olduğu ifade etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Şevket Günaydın da böyle bir programın düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, BUGİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fuat Erbey'e çini takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz