EMŞAV şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu

Samsun’da Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı (EMŞAV) Karadeniz temsilciliği tarafından şehit...

Samsun’da Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı (EMŞAV) Karadeniz temsilciliği tarafından şehit polis memurları için Mevlid-i Şerif okutuldu.
EMŞAV Karadeniz Temsilciliği'nde 94'üncüsü düzenlenen programda, şehit polisler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Programa Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve eşi Sevgi Çelik, Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, gazi polisler ve şehit aileleri ile emniyet mensupları katıldı. Programlı bir şekilde bu tür faaliyetlerin yapılmasından dolayı gurur duyduğunu belirten Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, 100.cü etkinliğin daha geniş kapsamlı ve başka bir ilde yapılması önenerek, organizasyon konusunda yardımcı olacağını söyledi.
Şehit aileleriyle evde bulabilmek için bayram bir ikigün önce ziyaret ederek bayramlaşarak helalleşeceğini belirten Müdür Çelik, "Şehit ailelerimizin bayramda programları oluyor onları evde bulabilmek adına erkenden bayramlaşacağız." dedi.
Çelik, "EMŞAV Karadeniz Temsilcimiz büyük bir gayret içerisinde yapılan faaliyetleri her geçen gün biraz daha ileriye götürmeye çalışıyor. Samsun bu anlamda örnek bir il. Başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Baştan beri yanımızda olan hocamızı da kutluyorum." diye ifade etti.
Mevlite ayrıca, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3.cü sınıf öğrencilerinde katılım oldu. Mevlidin ardından davetlilere yemek ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz