"En Acı Ve Lezzetli Isot" Yarışmayla Belirlenecek

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi, "En Güzel Acımızı Arıyoruz" sloganıyla düzenlenecek yarışmada yılın "en acı ve en lezzetli isot"unu (pul

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi, "En Güzel Acımızı Arıyoruz" sloganıyla düzenlenecek yarışmada yılın "en acı ve en lezzetli isot"unu (pul biber) seçecek.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yemeklik pul biberi ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayan Peygamber Şehri Şanlıurfa, bayanlara yönelik ilginç bir yarışmaya ev sahipliği yapacak.

1 Aralık Cumartesi günü Geleneksel Mutfak Müzesi'nde gerçekleştirilecek yarışma için 19-30 Kasım 2012 tarihleri arasında başvuruları kabul eden Şanlıurfa Belediyesi, dereceye girecek bayanları ödüllendirecek.

Reklam
Reklam

Muhabir: Halil Fidan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: