En Baba Atölye’de dersler sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘En Baba Atölye’de dersler devam ediyor.‘Mutfak Erkek Var’ başlıklı eğitimin gerçekleştirildiği atölyede Şef Nuri Atmaz, katılımcılara etlerin marinasyonunu ve olgunlaştırılmasını, etleri lezzetli hale getirmenin yollarını ve sebzeli çorba yapımının püf noktalarını katılımcılara uygulamalı olarak gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘En Baba Atölye’de dersler devam ediyor.
‘Mutfak Erkek Var’ başlıklı eğitimin gerçekleştirildiği atölyede Şef Nuri Atmaz, katılımcılara etlerin marinasyonunu ve olgunlaştırılmasını, etleri lezzetli hale getirmenin yollarını ve sebzeli çorba yapımının püf noktalarını katılımcılara uygulamalı olarak gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz