En Çok Çocukla Mama Toplama Rekoru Denemesi Yapılacak

Bostancı Doğa Koleji ve Carrefour İçerenköy öncülüğünde, her yıl 03 Mayıs günü gerçekleştirilen “HAREKETE GEÇ”...

Bostancı Doğa Koleji ve Carrefour İçerenköy öncülüğünde, her yıl 03 Mayıs günü gerçekleştirilen “HAREKETE GEÇ” sosyal sorumluluk projesinin bu yılki farkındalık amacı “Hayvanlar İçin Harekete Geç” etkinliklerinde Prof.Dr. Orhan Kural başkanlığında gerçekleştirilen Dünya Çocuk Rekorları kapsamında En Çok Çocukla Mama Toplama Rekor denemesi gerçekleştirilecek.

Bostancı Doğa Koleji öğrencileri ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardaki yüzlerce çocuk, getirdikleri kedi köpek mamalarını barınaklardaki hayvanlara verilmek üzere, İçerenköy Carrefour rekor alanındaki kedi ve köpek mama kumbaralarına atacaklar. Toplanan mamalar, Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) yetkililerine teslim edilecek.

Reklam
Reklam

Rekor denemesine katılan çocuklara, sokak hayvanlarının yaz sıcaklarında su içebilmesi için özel olarak hazırlanmış binlerce su kabı dağıtılacak.

03 Mayıs 2013 günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek rekor denemesi gazeteci-sanatçı Ömür Gedik ve HAÇİKO Derneği yetkililerinin de olduğu Prof.Dr. Orhan Kural başkanlığındaki Rekor Tescil ve Hakem Heyeti tarafından tescil edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz