En çok indirilen App Store uygulamaları!

25 milyarıncı uygulama indirilmesinin şerefine Apple, tüm zamanların en çok indirilen uygulamalarının listesini yayınladı.

iPhone için tüm zamanların en çok indirilen ücretsiz uygulamaları Facebook, ardındından Pandora Radio, Words With Friends Free, Skype ve Weather Channel şeklinde.

Ücretli iPhone uygulamaları kategorisinde ise Angry Birds başı çekiyor. Ardından Fruit Ninja, Doodle Jump, Cut the Rope ve Angry Birds Seasons geliyor.

Ücretli iPad uygulamaları kategorisinde ilk beşi oyunlar kaplıyor diyemesek de, oyunların yeri büyük. Şöyle ki, ilk sırada Pages var. İkinci ve üçüncü sırada Angry Birds oyunları, dördüncü sırada Penultimate ve beşinci sırada Scrabble bulunuyor.

Reklam
Reklam

En çok indirilen ücretsiz iPad uygulamaları Angry Birds Free, Weather Channel, Netflix, Skype ve Kindle.

En çok indirilenler listelerindeki 25 uygulama arasında hızlı bir analiz yapacak olursak, çocuklar için hazırlanmış uygulamalar ve eğlence uygulamaları her iki platformda da başı çekenler arasında. Aynı Apple’ın iWork uygulamalar dizisinden listeye giren uygulamalar gibi. Ayrıca Camera+ ve Instagram gibi kamera ile bağıntılı uygulamalar her iki platformda da gayet yaygın.

Cihazların boyutu ile doğru orantılı mıdır bilinmez, iPad uygulamaları 1.99 $ ve üzeri iken, iPhone uygulamaları genelde 0.99 $.

[

**Video: MSI’ın Yeni Oyuncu Notebook’ları

**](http://www.scroll.com.tr/70560/video-msiin-yeni-oyuncu-notebooklari/)