En Güzel Bayram Hediyesi Denizli Belediyesinden

Denizli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın görkemli şekilde kutlanması için çalışmalarını sürdürürken, bayram öncesi 30...

Denizli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın görkemli şekilde kutlanması için çalışmalarını sürdürürken, bayram öncesi 30 bin bayrağın dağıtılmasına başlandı.

Denizli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın daha önceki yıllarda görülmemiş coşku ve heyecanla kutlanması için hazırlıklarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramda coşkunun doruğa ulaşması ve herkesin elinde bir bayrağın dalgalanması için lise seviyesindeki okullara giderek öğrenci ve öğretmen herkese bayrak hediye ediyor. Günde 4 okulu ziyaret eden Başkan Zolan’ın son durağı Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Burada öğrencilere hitap eden Başkan Zolan, öğretmenlerle de görüşerek, okulların belediyeden beklentilerini aldı.

Reklam
Reklam

Okullarda milli birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Milli ve manevi duygularımız bizi biz yapan değerlerimizdir. Bu değerlerimizin sembolü bayrağımızdır. Bayrağımız için tarih boyunca milyonlarca şehit verdik. Bayrak geçmişimize sahip çıkarak geleceğimize güvenin sembolüdür. Bayrak bizim onurumuz, bayrak bizim namusumuzdur. Ona gösterilecek saygı, bu vatan için canını vermiş şehitlerimize saygıdır” dedi.

Belediye Başkanı Osman Zolan konuşmasının ardından Türk bayraklarını öperek öğrencilere hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: