En Güzel Konyaaltı Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı

Konyaaltı Belediyesi ile Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘En Güzel Konyaaltı Fotoğrafı’...

Konyaaltı Belediyesi ile Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘En Güzel Konyaaltı Fotoğrafı’ konulu yarışma sonuçlandı.

Konyaaltı Belediyesi Sergi Salonu’nda yapılan açılış ve ödül törenine, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 21 yarışmacının 97 eserle katıldığı yarışmada dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verildi. Birincilik ödülüne layık eser bulunmayan yarışmada ikincilik ödülüne Orhan Yurtsever, üçüncülük ödülüne ise Baki Karaçay’ın fotoğrafı layık görüldü.

Reklam
Reklam

KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan ile birlikte fotoğraf sergisini gezen Başkan Böcek, Konyaaltı’na ait görsel çeşitliliğin artırılmasında yarışmanın çok önemli olduğunu vurguladı. Sergide görülmeye değer fotoğrafların bulunduğunu belirten Başkan Böcek, “Yarışmaya katılıp, Konyaaltı’nın en güzel fotoğrafını çekmeye çalışan tüm yarışmacıları kutluyorum. 1 hafta açık kalacak sergimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: