En ilginç evlenme teklifi

Ankaralılar, 14 Şubat sevgililer günü yaklaşırken ilginç bir evlenme teklifine şahit oldular. 27 yaşındaki Umut Ögüt, ilk kez bir sinemada 'seni seviyorum' dediği nişanlısı Banu Yeldfine'ye yine aynı mekanda "Hayatımın da senaryosunda başrolü oynar mısın" diyerek evlenme teklif etti.

Omtimum Oultlet Center'ın 14 Şubat Sevgiler günü için düzenlediği en ilginç evlenme teklifi yarışması sonuçlandı. Alışveriş merkezine gelen 2 bin 356 başvuru arasında birinci seçilen Umut Ögüt ve Banu Yeldfine çifti 14 Şubat pazartesi günü evlenecek. Kendisi için düzenlenen evlenme senaryosundan habersiz Bana Yeldfine ise, kavga ettiği nişanlısıyla barışmak için gittiği sinema ekranında 'Hababam Sınıfı Askerde' yerine sevgilisinin kendisine hazırladığı filmi görünce duygularına hakim olamadı. Bir kamu kuruluşunda çalışan Umut, Banu'yu ilk kez gördüğü mağazanın önünde başlayıp sinema salonunda noktalanan filmin sonunda 3 yıldır bekleyen biricik sevgisine "Hayatımın senaryosunda başrol oynar mısın?" diye sordu. Gözyaşları içinde 'evet' diyen Banu, kendisine uzatılan mikrofonlara uzun süre konuşamadı. "Hayatımın senaryosunda başrol oynar mısın?" teklifi ile 2 bin 356 başvuru arasında birinci seçilen Umut, sevgilisi ile 3 yıllık beraberlikleri boyunca birlikte çektirdikleri fotoğrafları bir CD'ye aktararak sinemada sevgilisine ve izleyicilere seyrettirdi. Mutlu çift daha sonra konfetiler eşliğinde sinemadan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan izleyiciler ise evlenme teklifleri için hayal güçlerini zorladılar. Kimisi bir piste çıkıp şarkı söyleyerek evlenme teklif etmek isterken kimisi ise sevdiği kişi olduğu sürece her mekanda ve her şekilde evlenme teklifi edebileceğini söyledi.