En iyi 15 Android oyunu

Top Eleven: Milyonlarca insan ile birlikte futbol menajerlik oynayabilir, transferler yaparak takımınızı şampiyon yapabilir ve kupalar kazanabilirsiniz.


Candy Crash: Şekerlerden oluşmuş bulmacaları çözerek bölümleri geçebilir ve yeni şekerlerle karşılaşarak onları patlatabilirsiniz.


Çanak Okey: En gelişmiş okey oyunudur. 1 milyondan fazla okey oyuncusu ile okey oynayabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

[**

**](http://ad.apps.fm/WnxzOQQARxuuEnKLuXi5e9f00DPwq1qCdxLUIm_ZAze7le-IqQNrhddG0SS8mx-U8bWRAZfFGacIJP8SjzKYUCv3cavAJCSfZ7GytExjPkwp-BMkGAd3MKIYMSizyq78)

Reklam
Reklam

Fruit Ninja: Dünya çapında milyonlarca kez oynanmış bir oyun. Meyveleri keserek arkadaşlarınızla yarışabilir ve online olarak başkalarıyla oynayabilirsiniz.


Canavar Avı: Kaos: Kedinizi kaçırmış uzaylılardan intikam alabilirsiniz. Onları onlarca özel silahla yokedebilir ve kedinizi kurtarabilirsiniz.

[

****](http://ad.apps.fm/_Cnzg154I1YgwTuGhi1VFNf00DPwq1qCdxLUIm_ZAze7le-IqQNrhddG0SS8mx-USf9F5roMfQ8-UpEU8YsZoub-aCXj8pBycUZTSBYo8Qm6MKckJBoZZjctbxTJMcfgdKCfVU2LQXxXfGu3PEr5_w)


Subway Surfers: Sizi kovalayan güvenlikten kaçmalısınız. Kaçarken özellikler alabilir, onlarla güçlenebilir ve arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.


League Of Heroes: Zor durumda olan köylülere yardım edebilir, yeni zırh ve silahlar alarak büyük canavarlarla savaşabilirsiniz. Facebook girişi yaparak arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

Reklam
Reklam

[

](http://ad.apps.fm/cEjBHeZGjD4SJMBwcKIb2tf00DPwq1qCdxLUIm_ZAze7le-IqQNrhddG0SS8mx-USf9F5roMfQ8-UpEU8YsZopTSBZEBNmASyRFFTAYqyA5WH-l03d08FlGyrqh9bzcl)


Real Racing 3: Dünyanın en güçlü arabalarını alabilir, onları modifiye edebilir ve arkadaşlarınızla online yarışlar yapabilirsiniz.


Minecraft: Bilgisayarda da oynanan Minecraft oyununun Android versiyonunu indirebilir ve oyun dünyanızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.


Temple Run: Eski bir tapınaktan tarihi eser çalmış bir hazine avcısını yönettiğiniz bu oyunda sizi kovalayan maymunlardan kaçabilir ve yüksek skor yaparak arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.


Angry Birds Friends: Angry Birds telefonlarda efsaneleşmiş bir oyundur. Bu oyunda size ve yapıları domuzların başına yıkabilirsiniz.


Where's My Water: Minik timsahımızın duş almasını sağlayacak suyu banyoya getirmelisiniz. Suyun banyoya getirirken saklanmış eşyaları bulabilir ve koleksiyonu tamamlayabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Cut The Rope: Birbirinden zevkli bölümleri geçerek minik canavarın şekeri yemesini sağlayabilirsiniz. Canavara şekeri yedirmeniz her bölümde ustaca kurgulanmış bulmacaları çözmelisiniz.


Fifa 12: En iyi futbol oyunu olan Fifa 12'yi indirerek kendi kadronuzu kurabilir, turnuvalara katılabilir ve lig şampiyonu olabilirsiniz. Eğer isterseniz arkadaşlarınızla karşılıklı da oynayabilirsiniz.


Asphalt 7: Gameloft'un hazırlamış olduğu Asphalt'ı indirebilir ve yarışlar yaparak para kazanabilirsiniz. Bu paralarla yeni araçlar alabilir ve onları modifiye edebilirsiniz.