En iyi 15 iPhone oyunu

En iyi 15 iPhone oyunu

Fruit Ninja: Dünya çapında 10 milyonlarca kopyası satılmış bir oyun. Meyve keserek arkadaşlarınızla yarışabilir ve online başkalarıyla oynayabilirsiniz.


Angry Birds Friends: Angry Birds'i arkadaşlarınızla beraber oynayabilir ve yapıları domuzların başına yıkabilirsiniz.


101 Çanak Okey: En gelişmiş ve oynanabilirliği en kolay olan 101 Okey oyunu. Facebook hesabınızla giriş yapabilir arkadaşlarınızla veya başkalarıyla online 101 Okey oynayabilirsiniz.


Real Racing 3: En güçlü arabaları alabilir, onları modifiye edebilir ve arkadaşlarınızla online yarış yapabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Cut The Rope: Birbirinden zevkli bölümleri geçerek minik canavarın şekeri yemesini sağlayabilirsiniz.


Çanak Okey: En gelişmiş okey oyunudur. 1 Milyondan fazla okey oyuncusu ile okey oynayabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.


Temple Run: Tapınakdan eser çalmış bir hazine avcısını yönetiyorsunuz, sizi kovalayan maymunlardan kaçabilir ve yüksek skor yaparak arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.


Turk Poker: Facebook hesabınızla ya da misafir olarak giriş yapabilir ve arkadaşlarınızla Poker oynayabilirsiniz. Poker oynarken yeni arkadaşlıklar kurup, masada diğer oynayanlarla sohbet edebilirsiniz.


Plants vs. Zombies: Evinize girmek isteyen zombileri çeşitli özelliklere sahip bitkiler ile durdurabilirsiniz. Birçok değişik bölümde bitkileri evin bahçesine veya havuza koyarak değişik stratejiler oluşturabilirsiniz.


Where's My Water: Fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olan Where's My Water ile minik timsahımızın duş almasını sağlayacak suyu banyoya getirebilirsiniz. Suyun yönünü değiştirirken saklanmış eşyaları bulabilir ve koleksiyonu tamamlayabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Canavar Avı: Kaos: Kedinizi kaçırmış uzaylılardan intikam alabilir ve onları onlarca özel silahla yokedebilirsiniz. İsterseniz Game Center ile giriş yapabilir ve arkadaşlarınızla yarış yapabilirsiniz.


Angry Birds Space: Kızgın minik kuşları uzayda fırlatabilir ve yerçekimsiz bir alanda domuzları vurmaya çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yaptığı yüksek skorları görebilir ve onlarla rekabet edebilirsiniz.


Uno: Klasik Uno oyununu iPhone'unuzda oynayabilirsiniz. Online olarak arkadaşınızla yada başkalarıyla oynayabilirsiniz.


Minecraft: Bilgisayarda oynanan Minecraft oyununun mobil versiyonunu indirebilir ve sizde kendi istediğiniz gibi bir dünya yaratabilirsiniz.


League Of Heroes: Zor durumda olan köylülere yardım edebilir, yeni zırh ve silahlar alarak büyük canavarlarla savaşabilirsiniz. Game Center ya da Facebook girişi yaparak arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.