En iyi çağrı merkezi ödülü Yapı Kredi'nin

İSTABUL (İHA) - IMI Conferences tarafından düzenlenen 3. İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "En İyi Çağrı Merkezi" ödülünü geçen yıl olduğu gibi bu yılda Yapı Kredi aldı.

Çağrı Merkezi kategorisinde önde gelen firmaların 21 üst düzey yöneticisinden oluşan jüri, değerlendirme aşamasında kendine özgü, yenilikçi ve benzeri olmayan çalışmalar yapan çağrı merkezini belirledi

TÜRKİYE'NİN İLK OUTSOURCE ÇAĞRI MERKEZİ ÖDÜLÜ İKS'YE 14 farklı kategoride ödül verilen 3. İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'nde, Yapı Kredi büyük ödül olan "En İyi Çağrı Merkezi", "En İyi Çalışan Deneyimi", "İşitme Engelliler İçin Online Bankacılık Projesi" ile jüri özel ödülü aldı. En büyük ödül olarak kabul edilen bu kategorinin birincisine ödülünü Ali Poyrazoğlu verdi. Türkiye'nin ilk outsource operasyonu olan firma ödülünü de başta ABD, Almanya Konsolosluğu olmak üzere mobil operatör ve otomotiv sektörüne çağrı merkezi hizmeti veren İKS kazandı. Ödülü İKS Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yener ve İKS Genel Müdürü Deniz Ak aldı.

Reklam
Reklam