En iyi milletvekili Şevket Gürsoy

ADIYAMAN (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, Meclis Dergisi tarafından yılın milletvekili seçildi.

Nisan ayının başı itibari ile 2. yılını dolduran Meclis Dergisi tarafından yılın devlet adamı, siyatçisi, milletvekili, bürokratı, valisi, belediye başkanı, işadamı, gazetecisi, tv muhabiri ve sanatcısının belirlendi.

Yapılan anket sonrasında CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, yıllın milletvekili olmaya hak kazandı. En iyiler arasına girmeyi başaran Şevket Gürsoy, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Meclis Başkanı Bülent Arınç, Dışışleri Bakanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Uğur Dündar, Reha Muhtar, Ali Kırca, İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu en iyiler arasında yer aldı. Şevket Gürsoy'un en iyiler arasında yer alması Adıyamanlı hemşehrileri tarafından sevinçle karşılandı.

Reklam
Reklam

CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, Meclis Dergisi tarafından kendisinin en iyiler arasında seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Meclis Dergisi tarafından yılın en iyileri arasında olmak beni grurlandırdı. Bu başarıda Adıyaman halkının bana verdiği özgüvenin önemi büyüktür. Tüm Meclis Dergisi çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Adıyamanlı hemşehrilerimede şükranlarımı iletiyorum" dedi.