'En iyi milliyetçi ülkesine hizmet edendir'

Yozgat’ın Boğazlıyan AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, en iyi milliyetçi ülkesini seven ve ülkesine hizmet edenler olduğunu, bu manada ülkede en iyi milliyetçiliği AK Parti’nin yaptığını söyledi.

Boğazlıyan'da AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı, İlçe Başkanı Hamza Kaya başkanlığında parti binasında yapıldı. AK Parti ilçe binasında düzenlenen toplantıya AK Parti yönetim kurulu üyeleri, AK Partili belde belediye başkanları ve partili üyeler katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında AK Parti iktidarının Boğazlıyan’da yaptığı ve yapacağı hizmetlere değindi.

Millete hizmet için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ak kadroların gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Kaya, "Ülkemiz yeniden imar edilerek hak ettiği hizmetlere kavuşturulmuştur. Bunun içindir ki AK Parti girdiği tüm seçimlerde oy oranını artırarak rekor üstüne rekor kırmıştır. Çünkü ak kadrolar kurulduğu günden itibaren ‘Halka hizmeti, Hakk'a hizmet’ olarak gördü. Milletimiz de bunu takdir edip, her iki kişiden birisi sandıkta oy verdi." dedi.

Reklam
Reklam

Ülkenin dört bir tarafında yatırımların yapıldığını kaydeden Başkan Kay, şöyle konuştu: "Duble yollarıyla, bir telefonla ambulansın en kısa sürede kapıda olduğu, ambulans helikopterlerin, ambulans uçakların halkın hizmetinde olduğu bambaşka bir Türkiye var. Her öğrencinin okul başlarken kitaplarının bedava masasının üzerinde olduğu, öğrenciye bedava tablet dağıtan bir Türkiye var. Her ilinde üniversitesi olan, öğrencilerden harç almayan, IMF’ye borç için dilenen değil, IMF’ye rest çeken hatta IMF’ye borç veren bir Türkiye var. Dış siyasette söz sahibi olan, İsrail’i dize getirip özür dileten, one minute diyen cesur yürekli bir başbakanı olan Türkiye var. Askerin, polisin, bürokratın emrinde olan değil askerin, polisin, bürokratın halkın hizmetinde olduğu bir Türkiye var.

(CİHAN)

Tüm haberler

Anahtar Kelimeler: