En iyi öpüşme teknikleri

Zevk veren bir öpüşme için takip edilmesi gereken yollar...

Öpüşmek, sevginin en güzel göstergesi. Başka bir bakış açısıyla sevişmenin dudaklarda başlaması denilebilir öpüşme için. Karşılıklı olarak her iki tarafın da zevk aldığı bir öpüşme olması için bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor öpüşürken.

İşte, iyi bir öpüşme için bilmeniz gerekenler...


Ağız kokusu

Kokan bir ağzı öpmeyi kimse sevmez. Size aşık olan sevgiliniz bile... Ağız kokusu sorununuz varsa Ağız kokusuna 3 basit çözüm yazımıza bir göz atın. Pratik bir öneri olarak da naneli bir sakız ya da şeker atarak sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Reklam
Reklam

**Nefes senkronizasyonu

**

Öpüşmenin en sıcak anı, karşılıklı olarak nefeslerin duyulduğu andır. Sıcak nefeslerin duyulur olabilmesi için karşılıklı olarak nefes senkronizasyonunu sağlamak gerekiyor.


Ağır ağır ilerleyin

Öpüşmeyi bir zevk oyununa dönüştürmek için ağır hareket etmelisiniz. Mesela sevgilinizin dudağının tam kenarına ufak öpücükler kondurarak işe başlayın. Bu esnada ellerinizi de onun vücudunda gezdirerek zevki daha da artırmak mümkün.


Fransız öpücüğü

İç içe geçen dudaklarla gerçekleştirilen Fransız model öpüşmenin sertlik derecesine siz karar vereceksiniz. Buna sizi duygularınız yönlendirecektir. Romantik bir andaysanız daha yumuşak, ateşli bir sekse doğru gidiyorsanız partnerinizin dudaklarını daha sert kavrayarak öpüşmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Dilinizi de iyi kullanmanız gerekiyor. Dudaklarınızı hafifçe aralayarak öpüşmek, öpüşürken de partnerinizin, dilinizin ucunu kabul etmesini sağlamak, harika bir öpüşmeye taşıyacaktır sizi.

Reklam
Reklam

Dişler

Öpüşürken dişlerinizin fazla ön planda kalmamasına dikkat etmelisiniz. Bazen zevk dokunuşu olarak diş darbesi atabilirsiniz ama Fransız öpücüğünde dişleri fazla etkin hale getirmemek gerekiyor.


Gözler açık mı kapalı mı?

Kapalı gözlerle öpüşmek yaygın bir çift alışkanlığı. Bu anı hissederek yaşadığınız mesajını verir karşı tarafa. Ama açık gözlerle, birbirine sevgiyle bakarak, karşı tarafın neler hissettiğini gözlemleyerek öpüşmek de ayrı bir zevk.


Ruhsal öpüşme

Öpüşürken ellerinizi partnerinizin bedeni üzerinde sevgiyle gezdirmek, yüzünün farklı noktalarına öpücükler kondurmak çok zevkli olacaktır. Ancak unutmayın ki, en güzel öpüşme, ruhla yapılan öpüşmedir. Yani tüm kalbinizi vererek, sevgiyle gerçekleştirilen bir öpüşmeden daha güzeli olamaz.